Sous Vide vroubkované 200x300 mm 100 ks

  • Vakuové sáčky Sous Vide vroubkované
  • Vhodné do komorové i lištové (čelisťové) vakuovačky
  • 3,29 Kč bez DPH/ks
Skladem
Kód: 307
329 Kč 398 Kč včetně DPH
Vakuové sáčky SOUS VIDE VROUBKOVANÉ
 
Do komorových a bezkomorových lištových - čelisťových vakuových baliček.
 
Sáčky jsou vyrobeny ze speciální fólie  (PAPE 52 mikronů) vhodné pro vakuové balení, která je navíc odolná vůči vlhkosti a vysokým teplotám vaření.
 
Technika SOUS VIDE spočívá ve vaření potravin v předem uzavřených vakuových sáčcích. Potraviny v sáčcích jsou umístěny ve vodní lázni při kontrolované teplotě - pod 100°C. Díky vakuovému balení nedochází při vaření k poškození přirozené struktury pokrmu a tím se snižuje redukce výstupního produktu. To zaručuje stálou a vysokou kvalitu připravovaných pokrmů. SOUS VIDE také omezuje srážení potravin, díky čemuž nedochází ke ztrátě hmotnosti výrobku, a tím je pokrm šťavnatější. Potraviny vařené v SOUS VIDE ve vakuově uzavřených sáčcích také neztrácejí své aroma ani nutriční hodnotu, zachovají si vitamíny, enzymy a přírodní šťávy, zůstávají jemné a šťavnaté. Metoda SOUS VIDE umožňuje prodloužit dobu přípravy pokrmu tak, aby se zvýšila jeho měkkost při zachování jeho vynikající chuti.
 
Výhody sous vide vaření ve vakuu
 
- menší snížení výstupního produktu na cca 10 % oproti 20 % při tradičním vaření
- prodloužení trvanlivosti
- ochranný obal chrání výrobek před vzduchem a dalšími negativními faktory, což zabraňuje rozvoji aerobních bakterií
- potraviny si zachovají všechny nutriční hodnoty, vitamíny a minerály
- není třeba používat velké množství bylinek a koření
- přírodní šťávy zůstávají v potravinách zachovány
- veškeré pachy doprovázející tradiční vaření jsou eliminovány

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu